0743 189 462 contact[at]compactstudio.ro compact_studio
Logheaza-te Inregistreaza-te

Compact Studio

Utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

Compact Studio Blog- Creaza Cont

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
Nume *
Utilizator *
Parola *
Parola inca odata *
Email *
Inca odata email *

Blogul agentiei de Web Design Compact Studio

Afla totul despre Web & Graphic Design

Cea mai ieftina metoda de promovare. Cea mai ieftina metoda de promovare. Compact Studio

5 strategii eficiente de optimizare SEO a site-ului

  Daca nu iti este familiar cuvantul "SEO" sau nu ai avut tangenta cu acest domeniu, trebuie sa stii ca acestea nu sunt si nu au fost lucruri secrete. Din cateva click-uri pe Google poti afla tot ce inseamna SEO, chiar mai mult.. toti pasii de optimizare si integrare SEO in site-ul tau. Daca vrei sa economisesti niste bani, poti sa faci chiar tu SEO pentru site-ul tau, si cu putina ambitie, poti sa ajungi la rezultate foarte bune. In continuare, iti prezentam sumar cativa pasi pentru Optimizare care iti pot influenta pozitionarea in motoarele de cautare fara a fi nevoie de cunostinte in programare.
1. Cum spuneam in primul paragraf, indiferent in ce domeniu de activitate se incadreaza afacerea ta, atat continutul text cat si imagini sunt publice pe Internet & Wikipedia. Suntem in mileniul vitezei, toata lumea doreste sa-si dezvolte afacerea cat mai repede si sa ajunga la rezultatele optime. Nu te indemnam sa "re-inventezi roata", dar, continutul original de pe site-ul tau il poate face mai interesant, atat pentru utilizatori cat si Google. Nu da "copy-paste" la continuturi de pe site-uri concurente sau wikipedia daca doresti sa fi mai bun decat ei.
2. Un principiu gresit pe care multi il adopta, este faptul ca, dupa ce site-ul e finalizat, asteapta rezultate fara sa prezinte interes in adaugarea/actualizarea continutului constant al acestuia. Un site intotdeauna actualizat, exprima o mai mare seriozitate atat in fata motoarelor de cautare cat si utilizatorilor. Cresterea numarului de pagini indexate constant, de asemenea prezinta un avantaj mare in fata concurentilor. Un blog actualizat pe site, nu este usor de realizat, dar are un impact major.
3. Prezenta afacerii pe platformele de socializare precum Facebook, Twitter & Google+ , atrage vizitatori pe site-ul tau din toate categoriile sociale. Nu trebuie sa te gandesti doar la clienti finali, majoritatea provin din cautari organice sau promovare AdWords. Raspandirea informatiei si pe aceste site-uri, va creste traficul pe site, care este contorizat si care influenteaza "importanta" site-ului in fata motoarelor de cautare.
4. Evita titlurile sau continuturile duplicate ale paginilor. Daca site-ul tau este dezvoltat pe o platforma  Wordpress, nu e nevoie de prea mare efort pentru a completa campurile meta "description", "title" & "Keywords" dedicate SEO. De asemenea, acestea trebuie completate in asa fel incat fiecare pagina sa se poata distinge prin anumite cuvinte cheie specifice. E important si numarul caracterelor introdus in aceste campuri. De preferat campul meta "title" sa nu depaseasca 60 de caractere, respectiv campul meta "description", 160 de caractere.
5. Daca site-ul tau este dezvoltat pe o platforma Wordpress sau Joomla, poti achizitiona o tema/template responsive, si vei castiga piata utilizatorilor care  vor accesa site-ul de pe mobil sau alte dispozitive, si acestia nu sunt putini, iar cresterea este tot mai mare.

Articole populare