0743 189 462 contact[at]compactstudio.ro compact_studio
Logheaza-te Inregistreaza-te

Compact Studio

Utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

Compact Studio Blog- Creaza Cont

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
Nume *
Utilizator *
Parola *
Parola inca odata *
Email *
Inca odata email *

Blogul agentiei de Web Design Compact Studio

Afla totul despre Web & Graphic Design

Top-ul platformelor CMS in securitate si stabilitate. Top-ul platformelor CMS in securitate si stabilitate. Compact Studio

Cel mai bun si stabil CMS dezvoltat

    Sunt multi factori pe care trebuie sa ii iei in considerare cand alegi o platforma CMS existenta. Multe platforme CMS sunt gratuite, insa multe din ele sunt distribuite cu un cost de licenta per site. Majoritatea platformelor CMS nu au fost proiectate cu securitate, stabilitate, concepute pentru motoarele de cautare sau pentru utilizatori. Cu toate acestea, in ultimii ani cativa furnizori au reusit sa dezvolte niste platforme CMS excelente, foarte simplu de utilizat. Multe au fost concepute pentru a se potrivi niselor de piata, dar pot fi modificate pentru a indeplini nevoile fiecaruia. Multe din ele nu sunt intretinute corect. Unele din acestea sunt facute intentionat pentru a fi foarte dificil de instalat si de configurat pentru a te incuraja sa platesti programatori care sa faca aceasta in locul tau.
    Solutii populare pentru platformele CMS pe care autorii le au includ Joomla, Drupal, Pixelsilk si WordPress. Fiecare dintre acestea au un puct puternic pentru Optimizarea SEO, dar fiecare dintre aceste platforme necesita o anumita configurare pentru rezultate optime. Asigura-te ca primesti ajutorul necesar pentru a-ti optimiza site-ul si pentru a avea un start cu succes. Alegerea unei platforme CMS este un proces important. Daca faci o alegere gresita, poti sa iti condamni site-ul la faliment. Ca si mai multe software-uri, CMS are o tinta – ceea ce lipseste azi sa fie un nou punct forte maine. Astfel, doar pentru ca aceste puncte forte exista, nu inseamna ca este singura optiune, poti personaliza totul astfel incat sa functioneze pe domeniile specifice..
  • CMS
  • 954
  • Ultima actualizare: Vineri, 23 Ianuarie 2015 14:37

Articole populare